Nieuws

Definitieve regeling 2020-2021

25-08-2020

Beste zwemmers
Beste ouder(s)

Eindelijk kunnen we jullie de planning voor komend seizoen meedelen. De info tot jullie brengen duurde iets langer dan gewoonlijk omdat we met bijzondere maatregelen rekening moeten houden in verband met corona. De planning van de lessen diende volledig herbekeken te worden om aan een sportbubbel van maximum 50 personen (trainer inbegrepen) te voldoen.

De exacte planning van alle dagen en uren zijn te vinden onder de rubriek 'zwemmen' op onze website. Kijk goed na of de uren in uw agenda passen vooraleer je naar het inschrijvingsmoment komt! Het nieuwe seizoen start maandag 14 september!

Zaterdag 29 augustus van 9u tot 12u kan er ingeschreven worden voor het komende seizoen. Opgelet: dit inschrijvingsmoment is enkel voor zwemmers die in 2019-2020 al lid waren. Dit inschrijvingsmoment is niet voor: nieuwe leden, zwemschool (watergewenning, kleuterzwemmen en zwemlessen), aquafitness en competitie A, B of C!

Zwemschool kan vanaf woensdag 26/08 om 16u online inschrijven en aquafitness vanaf vrijdag 28/08 om 16u.

Competitie A, B en C worden door de trainers op de hoogte gebracht over hun inschrijving. Nieuwe potentiële leden voor de C-groep worden via e-mail gecontacteerd.

De inschrijvingen gaan fysiek door in de vergaderzalen van Sporthal Drogenbrood. Op het infobord in de inkomhal zal aangegeven zijn waar je ons kan vinden. Het dragen van een mondmasker en afstand bewaren t.o.v. elkaar is verplicht! Er kan enkel met bankcontact betaald worden. Voor de lidgelden kan je terecht op onze website bij de rubriek 'clubinformatie/lidgelden'.

Er worden geen inschrijvingen aanvaard via e-mail of telefoon voor 29 augustus 13u00! Na het inschrijvingsmoment delen we via onze Facebookpagina en website mee in welke groepen nog plaats is en zal vermeld worden hoe je alsnog kan inschrijven.

Nieuw dit seizoen: er zijn 2 groepen weggevallen (Dolfijnen en Zeeduivels) en vervangen door 1 nieuwe groep, de Sportzwemmers! Deze groep is voor 10- tot 18-jarigen die de zwemmicrobe te pakken hebben maar niet geïnteresseerd zijn in competitie. Sportzwemmen is dus voor wie graag zwemt, techniek en conditie wil bijschaven en onderhouden. Dit is de ideale groep voor jonge sporters die stoppen met competitie maar toch op een bepaald niveau willen blijven zwemmen, of voor jonge zwemmers die interesse hebben in triatlon.

Met sportieve groeten,
Beernemse Zwemclub vzw

Keer terug
Naar bovenste gedeelte pagina swipen