Dag zwemmers, Dag ouder(s),   Het einde van het seizoen is alweer in zicht. We sluiten zaterdag 24 juni het seizoen af met het Clubkampioenschap en lekkere pannenkoeken. Dankjewel om ook het afgelopen seizoen te blijven zwemmen bij BZC, ondanks de afstand naar het zwembad en de niet altijd even ideale lesmomenten. Dank aan alle ouders die zich hebben ingezet om via carpool de zwemmers op training te krijgen. Dank ook aan die enkele trainers met rijbewijs om de trainers zonder rijbewijs mee te nemen en een heel jaar lang met materiaal te sleuren. Dank aan de vrijwilligers die zich op gelijk welke manier hebben ingezet voor onze club! Dank aan alle zwemmers om steeds met enthousiasme en een glimlach naar de lessen te komen. Jullie hebben allemaal het afgelopen seizoen enorm veel vooruitgang gemaakt, de trainers zijn trots op jullie! De competitiezwemmers gaan nog even door en zitten…
"> Nieuwsbrief einde seizoen 2022-2023 | Nieuws | Beernemse Zwemclub | wijnactie, stagebenefiet, griezelzwemmen, paco, kampioenenviering

Nieuws

Nieuwsbrief einde seizoen 2022-2023

15-07-2023

Dag zwemmers,
Dag ouder(s),
 
Het einde van het seizoen is alweer in zicht. We sluiten zaterdag 24 juni het seizoen af met het Clubkampioenschap en lekkere pannenkoeken.

Dankjewel om ook het afgelopen seizoen te blijven zwemmen bij BZC, ondanks de afstand naar het zwembad en de niet altijd even ideale lesmomenten. Dank aan alle ouders die zich hebben ingezet om via carpool de zwemmers op training te krijgen. Dank ook aan die enkele trainers met rijbewijs om de trainers zonder rijbewijs mee te nemen en een heel jaar lang met materiaal te sleuren. Dank aan de vrijwilligers die zich op gelijk welke manier hebben ingezet voor onze club!
Dank aan alle zwemmers om steeds met enthousiasme en een glimlach naar de lessen te komen. Jullie hebben allemaal het afgelopen seizoen enorm veel vooruitgang gemaakt, de trainers zijn trots op jullie!
De competitiezwemmers gaan nog even door en zitten vanaf volgende week volop in de voorbereidingen op de zomerkampioenschappen. We supporteren voor jullie!
 
Inschrijven nieuw seizoen
Bestaande leden krijgen zoals elk jaar voorrang op inschrijven. Hiervoor hoef je niets te doen. Binnen de eerste 2 weken van juli zal je een uitnodiging ontvangen tot inschrijven voor het nieuwe seizoen. Je krijgt voorrang tot eind juli!
Vanaf 1 augustus stellen we de nog vrije plaatsen open voor zwemmers op onze wachtlijst. Wie dus wacht met inschrijven tot in augustus, kunnen we niet garanderen dan nog plaats te hebben.
 
Nieuw zwembad
De werken aan het nieuwe zwembad schieten goed op, maar voor ons mag het altijd nog wat sneller uiteraard. De huidige timing voor opening ligt momenteel rond krokusvakantie 2024. Hopelijk kan deze timing aangehouden worden.
Hou er rekening mee dat halverwege het seizoen de lesmomenten en locatie dus kunnen veranderen.
 
Kanaalzwemmen Beernem – Oostkamp
Voor de + 16-jarigen onder ons die van zwemmen geen genoeg krijgen. Je kan nog steeds inschrijven voor het Kanaalzwemmen in het kanaal Gevaerts-Zuid (doodlopende arm ter hoogte van de keersluis). Elke donderdag tot en met 14 september kan je er onder toezicht van redders zwemmen van 18.15 tot 20.15u. Je moet je enkel op voorhand inschrijven via de website van de gemeente Beernem.
Het Kanaalzwemmen is een jaarlijks terugkerend event waar de Beernemse Zwemclub aan mee werkt.
 
Sportieve groeten,
De Beernemse Zwemclub
Keer terug
Naar bovenste gedeelte pagina swipen