Nieuws

Start seizoen 2021-2022

01-09-2021

Beste leden
Beste ouders

Onder andere door de vakantieperiode is het voor onze club een hele zomer lang een moeizame zoektocht geweest naar zwemwater.

Maar we brengen eindelijk een beetje goed nieuws! We hebben een instapplan klaar voor het komende zwemseizoen! Hieronder kunnen jullie de info vinden! 

Via het inschrijvingsformulier dat te vinden is onder Clubinformatie - Inschrijven kunnen jullie je voorkeursdag en voorkeursuur doorgeven. Meer informatie over de verschillende groepen is terug te vinden via de pagina Zwemmen.
Omdat we reeds overschakelden naar rugcrawl als eerste zwemstijl verandert de structuur van onze groepen. Daarom krijgen de groepen ook een nieuwe naam.

Onze ZWEMSCHOOL bestaat voortaan uit onderstaande groepen:

Daarna volgen de groepen VERDER ZWEMMEN zoals 

Hieronder de info betreffende de huidige locaties en zwemuren:

We geven prioriteit aan onze zwemschool omdat wij vinden dat elk kind de kans moet krijgen om te leren zwemmen. Door het weinige beschikbare zwemwater betekent dit dat we onze sportzwemmers, volwassenen en triatleten niet de plaats kunnen geven die zij graag willen.

Voor deze zwemmers hebben we evenwel de mogelijkheid voorzien tot baantjeszwemmen in het KTA Brugge, op maandag of woensdag tussen 6u - 7u45, deze plaatsen zullen echter beperkt zijn.
We blijven echter zoeken naar water en wachten momenteel nog op reacties van nog andere zwembaden.

Indien daar nog iets uit de bus komt, kunnen nog opties worden toegevoegd.
Wij willen dan ook van start gaan met de mogelijkheden die we op dit moment hebben.

Alvast bedankt voor jullie geduld! 

Graag zien wij jullie allen terug in het zwembad.
Wij hopen met het bestuur én trainerskorps dit zwemseizoen mooi te starten!

Keer terug
Naar bovenste gedeelte pagina swipen