Stagebenefiet

"Toffe sfeer en overheerlijk eten"

De competitiezwemmers en hun ouders organiseren elk jaar een benefiet om de kosten van hun stage te dekken. Jij komt hen toch ook steunen? Volg hier hun verhaal! Ze bieden jullie een overheerlijk hoofd- en dessertbuffet aan voor slechts 20 euro!

Beginnen met een aperitiefje

 

De avond wordt gestart met een cavaatje of fruitsapje. Hierbij worden er ook versnaperingen aangeboden. Zalig bijbabbelen met je familie en vrienden...

"De beste champignonsaus ter wereld!"

Onze chef-kok zal voor jullie frietjes bakken met verrukkelijke kippenbrochetten overgoten met hemelse champignonsaus! Ons gigantisch groetenbuffet wacht jullie ook al op!

"Het water komt me steeds in de mond, zo'n appetijtelijk, ruim dessertbuffet!"

We willen jullie smaakpappillen verwennen met dit dessertbuffet bestaande uit een groot assortiment huisbereide taarten, puddings, wafels, chocolademousses, crème brûlées, tiramisus,...

Altijd prijs!

Tussen het eten door zullen enkele zwemmers tombolalotjes verkopen. In ieder envelopje zitten steeds twee lotjes, één voor de 'gewonere' prijzen waarbij je sowieso wint en één waarbij je kans maakt op één van onze fantastische hoofdprijzen. Waag je kans!

Uw maaltijd zal worden vergezeld van rustige, ontspannende tafelmuziek. Dit wordt gewoonweg de perfecte avond, denkt u niet?

Wilt u ons graag sponsoren?

Wij willen onze sponsors natuurlijk zoveel mogelijk in de kijker plaatsen. Er bestaan verschillende formules gaande van een logo op de powerpoint tot je logo op alle placemats. Bij één van onze formules is er ook een mogelijkheid om je logo op onze website te plaatsen. Wat een reclame!

Voor de jongsten onder ons

Voor de kinderen wordt er een kleurhoek voorzien zodat zij zich zeker kunnen bezighouden. Aan de voorkant van de Kleine Beer kunnen ze ook voetballen of andere spelletjes spelen.

Bedankt aan onze sponsors!

sponsor Sterk in Stroom sponsor Grootboek Sponsor vloeren Franssens Sponsor garage Spegelaere
Sponsor Beru Design Sponsor Bandencentrale Mortier Sponsor Vandenbroucke Sponsor Induparts
Sponsor Pitou Sponsor Tim Wellems Sponsor JV Interiors Sponsor De Zevende Hemel
Sponsor BDC-ELEKTRO Sponsor Studio Smaak  Sponsor Thijs Taverne  Sponsor Coureur Local
Sponsor Koen De Cock Sponsor taxi Bracke .
Naar bovenste gedeelte pagina swipen